Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

Στην METROCITY οι θέσεις του ΟΜΙΛΟΥ

Οι θέσεις που παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε, τον Μάρτιο που μας πέρασε, ο περιβαλλοντικός σύλλογος Περιστερίου με την συμμετοχή των περιβαλλοντικών οργανώσεων ΟΙΚΟΠΟΙΛΙΣ από το Χαϊδάρι και ΠΟΙΚΙΛΟ από την Πετρούπολη, δημοσιεύτηκαν στην MTROSCITY σε αφιέρωμα της με τον τίτλο " Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για το ... "άστεγο 10ο Λύκειο Περιστερίου"

Αφορμή  της συνένετυξης ήταν η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου να ζητήσει την ανέγερση σχολικού κτιρίου σε δασική περιοχή του ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ, έξω από τον αστικό ιστό. Αρνητική στο αίτημα αυτό είναι η θέση του Υπουργείου Περιβάλλοντος. 


Η θέση του Ομίλου όπως παρουσιάζεται στο δημοσίευμα 
 

Σχετικά με την συνέντευξη έχει υπάρξει παλαιότερη ανάρτηση που μπορείτε να την βρείτε εδώ.  Το θέμα αποκτά ιδιίτερη σημασία καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ανάλογο πρόβλημα ίσως υπάρξει και την περιοχή μας με την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στην πίεση που δέχονται τα δημοτικά σχολέια της πόλης που βρίσκονται στην πάνω Πετρούπολη, περιοχή που παρουσιασε μεγάλους ρυθμούς ανοικοδόμησης την τελευταία 15 ετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου