Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Σε σύγχυση ο ραδιοφωνικός ΣΚΑΪ, καταπατητές και περιβαλλοντικές οργανώσεις στο ίδιο τσουβάλι.

Ενοχλήθηκε ο ΣΚΑΪ από τις καταγελλίες του "ΟΜΊΛΟΥ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ", του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ αλλά και από τις δημοσιεύσεις στα "ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ" σχετικά με την βόσκηση των δενδρυλλίων από τα πρόβατα που "φιλοξενούνται" στο βουνό αν και αυτό απαγορεύεται σε περιοχές υπό αναδάσωση.

Καλώς ενοχλήθηκε ο ΣΚΑΪ γιατί αυτός ήταν και ο στοχος των καταγγελιών, να αναδειχθεί το ζήτημα της έξω από κάθε λογική ύπαρξης κοπαδιών από πρόβατα στο Ποικίλο όρος.Ακούστε το απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, βρισκεται στο 55.23 λεπτό του ηχογραφημένου ντοκουμέντου.

Κακώς όμως ό ΣΚΑΪ εξέλαβε τις καταγγελίες αυτές ως αντίδραση στις δενδροφυτεύσεις. Δεν φρόντισαν να ενημερωθούν, ως όφειλαν, και έπεσαν σε λάθος. Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις της περιοχής ( όμιλος "το ΠΟΙΚΙΛΟ", ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, και περιβαλλοντικός σύλλογος Περιστερίου)  όχι μόνο δεν είχαν αντιρρρήσεις αλλά συμμετείχαν και στην τελευταία δενδροφύτευση του Φεβρουαρίου.

Άλλο θέμα είναι αν διατηρούμε το δικαίωμα να ασκούμε κριτκή όταν διαβλέπουμε προχειρότητες και επικοινωνιακού τύπου διαχείριση.


 
Τοποτηρητής η ... στάνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου