Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Στείρωση απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι

ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΒΙΑΣΑΣΘΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟΥΣ ΔΕ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΥ.
(Τους νόμους της πόλεως μπορεί κάποιος να τους
παραβιάσει, της φύσεως ΟΧΙ)!!!
(Διονυσίου Πρεσβυτέρου τυράννου των Συρακουσών 431 ή 430 - 367 π.σ.χ.).
Αν και τύραννος καλά τα ΄λεγε τότε, αλλά ποιος τον ακούει σήμερα;;;
Δείτε τα αποτελέσματα της αφροσύνης του υπ-ανθρώπου...

Στείρωση απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι


Ένας κτηνοτρόφος στις ΗΠΑ πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις της Βιοτεχνολογίας και των πολυεθνικών εταιρειών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί σαν αποκλειστική διατροφή των γουρουνιών του γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.
Στην αρχή δεν είχε προβλήματα, παρατήρησε όμως οτι τα ζώα του σταδιακά όλο και πιο πολλά, ενώ εμφάνιζαν τα χαρακτηριστικά της εγκυμοσύνης, είχαν δηλαδή πλακούντα, δεν είχαν έμβρυο. Όταν γεννούσαν το αποτέλεσμα ήταν απλώς σκέτο νερό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική του καταστροφή.
Ο ίδιος λέει ότι στράφηκε προς την βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Στην συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν και άλλους κτηνοτρόφους στις ΗΠΑ με τα ίδια προβλήματα.
Στην συνέντευξή του θα δείτε ότι δύο ήταν τα μεγάλα του προβλήματα. Η κυβέρνηση, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολυεθνικών και όχι των πολιτών. Και τα ΜΜΕ που δεν δημοσιοποιούν τέτοια προβλήματα.
Το πρόβλημα του να γεννιούνται στείρα ζώα είναι κορυφαίο. Αν γίνει η διάδοση των γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών, μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά βρεθούμε σε ένα παγκόσμιο λοιμό.
Υπάρχουν και επιπλέον ερωτήματα που δεν μπορεί να τα απαντήσει το βίντεο. Τι επίδραση έχει δηλαδή η κατανάλωση αυτού του κρέατος στους ανθρώπους. Είναι δυνατόν οι παράγοντες αυτοί που προκαλούν στείρωση στα γουρούνια να μην προκαλούν στείρωση στον άνθρωπο;
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι η ανθρωπότητα οδηγείται σε μια παγκόσμια δικτατορία στην οποία οι πολίτες θα είναι ο εχθρός και η κυβέρνηση μαζί με τους «μπανκστερς» - τραπεζίτες, τις πολυεθνικές τους και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ θα διαμορφώνουν την χειρότερη φυλακή που έχει γνωρίσει ποτε η ανθρωπότητα.
Δείτε τα σχετικά video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου