Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

H συνάντηση της Τρίτης 20 Απριλίου

Στην ολιγόωρη –μόλις μία ώρα κράτησε- συνάντηση της Τρίτης 20 Απριλίου, η συζήτηση
περιορίστηκε αποκλειστικά γύρω από τις σχεδιαζόμενες δράσεις για το τριήμερο 4 – 6 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Όμιλος έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας.
Παρασκευή 4 Ιουλίου επαναλαμβάνουμε την ενέργεια ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ με τη διανομή δενδρυλλίων που κυρίως προέρχονται από το φυτώριο του Α. Μηλιώνη, με παράλληλη διανομή εντύπου και Αίτησης Μέλους. Η ενέργεια θα υλοποιηθεί στο πάρκο του Αγ. Δημητρίου και υπεύθυνος, όπως είναι φυσικό, ορίστηκε ο Μηλιώνης.
Σάββατο 5 Ιουλίου υλοποιούμε την από καιρού σχεδιαζόμενη διαμαρτυρία για την τσιμεντοποίηση της νέας πλατείας στην Ηρώ και όχι μόνο. Ο Μηλιώνης κατέθεσε μια έξυπνη, χιουμοριστική και πολύχρωμη ιδέα, που εντυπωσίασε, όμως λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν συζητήθηκε.
Κυριακή 6 Ιουλίου διενεργούμε την ημερίδα – συζήτηση στην οποία θα κληθούν φορείς της πόλης μας και οι Δημοτικές Παρατάξεις, που στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου θα ζητήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας, να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος που ταλανίζουν την πόλη μας.

Περισσότερα στο ενημερωτικό σημείωμα του Φάνη Χαλκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου